Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pe scurt protetica dentara, (uneori numita reabilitare orala) restaurarea complexa orala este restructurarea individuala a fiecarui dinte din gura de catre un medic stomatolog. Acest caz apare atunci cand dintii sunt uzati, rupti, lipsesc sau au beneficiat de solutii care nu mai corespund cerintelor pacientilor cauzand tulburari fizionomice, fonetice si masticatorii, tulburari care pot determina afectiuni parodontale, articulare sau digestive.

Cele mai intalnite solutii in protetica dentara pentru aceste probleme sunt lucrari cu coroane, fatete, onlay-uri si punti dentare iar daca numarul de dinti pierduti este mare, se confectioneaza o proteza dentara care trebuie îndepartata zilnic pentru igienizare.

Expertiza medic stomatolog

Fiecare medic stomatolog din clinica noastra obtine de cele mai multe ori rezultate in protetica dentara astfel incat ceilalti nu pot face diferenta intre dintii reali si reconstructie. Toate bazate pe informatii preliminare obtinute din discutia medic-pacient. Se pot confectiona de asemenea si structuri temporare care sunt purtate pana la programarea sedintei de reconstructie si cimentare provizorie a lucrarii protetice. Aceasta sedinta presupune indepartarea danturii temporare si atasarea restaurarii finale.

Coroane ceramica

Coroanele de ceramica pot arata la fel ca dintii dvs. proprii. Coroana dentara etalon, cea care este utilizata cel mai adesea, este ceramica si metal cu o structura puternica, transluciditate naturală care imita dintii naturali si nu provoaca iritatii ale gingiei. De fapt, este dificil să spunem care sunt dintii naturali deoarece arata atat de frumos.

Rezistenta coroane ceramica

Cu ajutorul tehnologiei moderne de unire metal-portelan coroanele ceramice sunt foarte puternice. Asadar, coroanele ceramice se dovedesc o investitie sanatoasa si valoroasa, datorita calitatii materialului.

Medicii stomatologi din clinica noastra realizeaza toata gama de lucrari protetice fixe si mobile folosite in  prezent in protetica dentara. Pentru a consulta toata gama de lucrari programeaza o consultatie si noi iti vom spune ce se potriveste cel mai bine in cazul situatiei tale clinice.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.