Dr. Lintes - clinica dentara

Home » Despre noi

Despre noi

Oamenii care zambesc traiesc vieti mai sanatoase

Apreciem oportunitatea informarii voastre despre stomatologie, estetica si de reabilitare orala in stomatologie si de asemenea despre cum puteti beneficia de serviciile noastre in cradrul clinicii din Tomesti.

Stomatologie fara compromisuri

Medicul stomatolog din cadrul clinicii noastre din Tomesti se asigura ca fiecare pacient al nostru sa primeasca cel mai bun tratament, fara compromisuri sau variante rapide.

Zambete peste asteptari

Aproximativ 40% din timpul nostru este dedicat pentru tratarea pacientilor care nu sunt multumiti de aspectul sau de zambetul lor. Ei au adesea  dinti cariati, dinti colorati, strambi, sparti, uzati, sau lipsesc. Aceste probleme pot fi adesea rezolvate destul de repede. Numeroase exemple de tratament sunt ilustrate prin fotografii în studii de caz, sectiune de pe site-ul nostru. Medicii stomatologi din clinica noastra din Tomesti au competentele si priceperea necesara pentru a ajuta acesti pacienti. Scopul nostru personal este de a oferi un zambet frumos nou, care depaseste asteptarile pacientilor.

Sanatate dentara pe termen lung

Aproximativ 50% din timpul unui medic stomatolog din clinica noastra implica tratarea pacientilor cu probleme foarte complexe dentare. Aceasta include pacienti cu numerosi dinti lipsa, probleme de articulatie, probleme de muscatura, probleme de boala a gingiilor, dinti nealiniati corespunzator. Multi dintre acesti pacienti au beneficiat in trecut de tratamente care nu le-au satisfacut exigentele in alte cabinete stomatologice si multi au nevoie de o  ingrijire inter-disciplinara. Reconstructia de multe ori  trebuie facuta pentru întreaga gura prin solutii protetice complexe cum ar fi lucrari dentare ceramice sau compozite de inlocuire a dintilor lipsa. Scopul tratamentului in stomatologie este de a oferi sanatate pe termen lung, stabilitate, si confort, prin urmare, imbunatatirea calitatii vietii pacientului. Multi pacienti doresc nu doar sa scape de problemele cauzate de lipsa dintilor si de durere ci si din punct de vedere estetic sa arate EXCELENT.

Control periodic la stomatologie

In cele din urma, aproximativ 10% din practica noastra este stomatologie de baza, generala . Pacientii de multe ori ne întreabă, “Pot sa vin la voi doar pentru un control de rutina la 6 luni?” Raspunsul este, “Da, desigur”. Practicand medicina dentara in Tomesti din ianuarie 2007 ne bucuram de tratarea mai multor generatii de familii. Acesti pacienti nu au nevoie de tratamente complicate dentare. Este distractiv si pur si simplu relaxant pentru noi sa fim o parte din viata lor.

Aveti acum o scurta prezentare a ceea ce facem si astfel putem contura o idee despre DE CE SUNTEM ATAT DE PASIONATI DE MUNCA NOASTRA. Aceasta se datoreaza faptului ca venim zi de zi la clinica pentru a ajuta la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor nostri. Noi ii ajutam sa se simta bine si arata grozav – Ce bucurie!

In incheiere, filozofia noastra de practica este foarte simpla. Ne straduim sa oferim pacientilor nostri stomatologie dentara de calitate într-un mediu foarte personal și relaxat.  Sper sa va bucurati de continutul site-ului nostru si asteptam cu nerabdare sa va intalnim.

Oferim solutii performante atat celor care doresc sa-si rezolve o problema, cat si celor care exploreaza noi teritorii ale sanatatii si frumusetii.