Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zambesti cu incredere prin cosmetica dentara

 Cosmetica dentara este o disciplina exigenta, care necesita o combinație de excelenta in tehnica si îndemanare artistica. Un alt element care ajută un medic dentist in cosmetica dentara este atentia și dorinta de a asculta pacientul; este un medic dentist al clinicii Dr. Lintes care vrea cu adevărat să obțineți zâmbetul tău cel mai frumos.

Fiecare zâmbet creat este unic, o operă de artă in  cosmetica dentara. Cei mai mulți medici stomatologi intra în stomatologie, deoarece acestia au o dorință puternică și aptitudini pentru a trata lucruri. Noi trecem aceasta granita incercand sa ridicam stafeta in fiecare zi.

Stim ca un zambet frumos poate fi la fel de important ca unul sănătos. Când sunteți mulțumiti de aspectul zâmbetului dumneavoastră, veți experimenta o mai mare încredere în sine, ceea ce poate duce la o viață mai satisfăcătoare atât personal cât și profesional. Cum va poate ajuta medicul stomatolog din clinica dentara Dr. Lintes sa vă confruntați cu acest impuls de încredere în sine? Oferim o varietate de tratamente de cosmetica dentara de care puteti beneficia in cadrul clinicii dentare din Tomesti:

  • Punti dentare
  • Coroane dentare
  • Fatete dentare
  • Obturatii dentare la culoarea dintilor tai naturali
  • Albire dentara partiala sau totala

Cosmetica dentara – albire profesionala

Ocupat? Pe drum? Nici o problema, cu pachetul pentru albire poti imbunatati calitatea zambetului tau oricand, oriunde. Acest pachet de albire dentara est sigur, durabil include gutiere facute dupa dintii tai pentru a asigura un confort maxim. Pur și simplu porti aceste gutiere câteva ore în fiecare zi, și progresiv dintii tai capata lumina.Odata ce dintii sunt la nivelul dorit de culoare, poti purta din cand in cand gutierele pentru a menține noul zambet luminos si sanatos.

Este foarte important pentru noi sa iti oferim încrederea în zâmbetul tau, de aceea programeaza o consultatie la clinica dentara Dr. Lintes, pentru a discuta opțiunile de cosmetica dentara cu medicul stomatolog.

Fatetele – excelenta in cosmetica dentara

Fatetele ceramice sunt cochilii subtiri plasate pe partea din față a dintilor. Fatetele dentare pot fi făcute din porțelan sau din materiale compozite. Cu fatetele ceramice, putem acoperi pur și simplu probleme cum ar fi ciobituri, lacune si dintii stricati. Acest lucru înseamnă că putem face mari schimbări în aspectul zambetului tau cu un tratament relativ simplu de cosmetica dentara. Pentru că putem modifica forma, umbra, și mărimea fatetelor ceramice pentru a se potrivi perfect zâmbetului tău și aduce modificările exacte pe care le doresc, această soluție este completa, iar rezultatele arata extrem de natural.

Fatetele ceramice oferă solutii de lungă durată, rezistente la pete. Ceramica este un material uimitor, atunci când vine vorba de crearea de restaurari cosmetice dentare, aspectul este uimitor de asemănător cu smalțul dinților reali, și nu se decoloreaza în timp. Acest lucru înseamnă că veți primi un zambet frumos, care cu adevărat dureaza atunci când sunteti supus unui tratament de cosmetica dentara cu fatete ceramice de la Dr. Lintes.

Pentru a afla mai multe despre fatete ceramice sau a afla dacă fatetele ceramice sunt o soluție la problemele tale, contactati clinica Dr. Lintes din Tomesti pentru o programare.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.