Dr. Lintes - clinica dentara

Home » Despre noi » Echipa

Echipa

La Clinica Dentara Dr. Lintes avem o echipa dinamica de medici stomatologi profesionisti dedicati  in cadrul clinicii din Tomesti, Iasi. Suntem tineri, cu pofta de viata si de munca, veseli si grijulii ceea ce este reflectat in calitatea serviciilor noastre si in eficienta noastra. Unul dintre primele lucruri pe care le veti observa, probabil, la noi este ca nu exista nici o producţie de masa. Preferam sa vedem fiecare pacient la programarea lui si sa se concentreze toata atentia pe tine in timp ce esti aici. Nu este modul in care ai face-o, daca ai fi vrut sa oferi cea mai buna ingrijire dentara din lume?

Suntem aici pentru a te asculta, a raspunde la intrebarile tale si a avea grija de tine. Iti rezolvam problema sau problemele dentare. Restabilim si mentinem sanatatea ta dentara. Iti redam zambetul.

Mentinand in acelasi timp cel mai inalt nivel de  calitate in ingrijirea pacientilor nostri, venim mereu in intampinarea celor mai recente evolutii  in tehnici si tehnologie dentara, iar din momentul in care pasiti in birou, veti observa o diferenta.  Iubim sa cunoastem oameni noi la fel cum iubim sa fim de ajutor pacientilor nostri in obtinerea unei sanatati dentare optime si a unui zambet cu care sa se mandreasca.

Dr. Linteş Cristina
Medic stomatolog
Stomatologie generala
Estetica dentara

Dr. Linteş Răzvan Ionuţ
Medic stomatolog
Stomatologie dentara
Implantologie dentara

Asist. Olaru Daniela
Asistent medical
Consilier pacienti

Medic stomatolog specialist ortodontie.

Medic specialist chirurgie oro-maxilo-faciala

Laborator tehnica dentara

De asemenea laboratoarele de tehnica dentara  dispun de tehnicieni dentari specializaţi care lucreaza pentru si langă noi ceea ce ajuta sa avem o estetica si un control mai bun care depaseste relatia externa; astfel se creaza  o viziune clara a ceea ce este artistic posibil si functional corespunzator.

Dorim sa va invitam sa contactati clinica noastra pentru orice intrebare sau informatie. Unul din membrii echipei noastre va fi incantat sa va asiste in obtinerea informatiei dorite de dvs.