Dr. Lintes - clinica dentara

Home » Contact

Contact

Daca ai ajuns aici, te felicitam. Pentru ca ai facut primul pas spre succes. De aici incolo, noi te vom ajuta. Iti vom pune la dispozitie expertiza noastra in medicina dentara.

Stim ca timpul este foarte important pentru tine. Pentru ati face viata mai usoara, Clinica dentara Dr. Lintes  este deschisa de luni pana vineri, la ore care se pot adapta aproape oricarui program. Avem deschis   luni, marti si joi de la 10:00 la 13:00 si de la 15 :00 la 20:00 iar miercuri si vineri de la 09:00 pana la 17:00. Daca ai intrebari te rugam sa ne suni sau poti solicita o programare on-line prin intermediul formularului de mai jos.

Adresa Clinica Dentara Dr.Linteș

Strada Dumitru D. Patrascanu Bl. 45A
Tomesti Iasi
(blocul din spatele chioscului de ziare)

Click pe harta Google pentru o harta mai mare si introduceti adresa dvs. de pornire pentru directii personalizate.

Telefon & Email

0751.122.585
contact@drlintes.ro

Ai o intrebare ? Doresti o informatie?

Nimic mai simplu. La Clinica dentara Dr. Lintes suntem nerabdatori sa iti oferim informatia pe care stim sigur ca o doresti. Completeaza formularul de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa contact@drlintes.ro si unul din membrii echipei noastre iti va raspunde cat de repede posibil.

Doresti sa iti faci o programare ?

Iubim sa cunoastem oameni noi. Poti sa ne suni, sa ne trimiti un mail pe contact@drlintes.ro sau prin intermediul formularului de mai jos. Suntem siguri ca iti vom depasi asteptarile inca din momentul stabilirii programarii. Te steptam in clinica noastra dentara.

Respectam confidentialitatea. Informatiile pe care le completezi in formularul de mai jos vor fi folosite doar pentru a raspunde la intrebarile tale si ati trimite informatii despre Clinica Dentara Dr. Lintes.

Contact

Adresa:
Bloc 45A - Tomesti - Iasi

Telefon:
0751 122 585

Click pentru a mari harta