Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Infectie dentara

O pulpa dentara infectata va face ca pacientul sa resimta sensibilitate la temperaturi ridicate si scazute, chiar si la mestecat si  poate acuza o durere continua. Fara tratament, o infectie dentara poate usor sa se raspandeasca si dintele va deveni mobil, iar in cele din urma va cadea.

Sanatatea din interior a dintelui

Medicul stomatolog din clinica noastra trateaza leziuni sau afectiuni ale pulpei dentare sau nervilor dintelui. Tratamentul vizeaza sa se elimine o infectie dentara si protejarea dintelui de infectii ulterioare. Medicul stomatolog faciliteaza eliminarea completa a tot ceea ce se afla in canalele dentare, curatarea, modelarea si decontaminarea zonei interioare a dintelui. Pacientul nu va mai simti nicio durere pe acel dinte, deoarece tesutul nervos a fost scos si de aplica tratament pentru infectie dentara.

Tratament endodontic

Medicul stomatolog salveaza pacientului dintele de infectie dentara si extractie prin tratament endodontic care se efectueaza sub anestezie dentara locala, fara durere, in mai multe etape. De aceea tratamentul poate necesita mai multe sedinte. In cadrul tratamentului una din etape este determinarea lungimii canalului radicular, un lucru esential pentru un tratament corect, aceasta fiind posibila si cu ajutorul radiografiei dentare. Aceasta este si metoda de evaluare a reusitei tratamentului de canal radicular, comparatia radiografiilor obtinute inainte si dupa tratament.

Reconstituire dentara

Dupa tratamentul endodontic, dintele este reconstituit sau in unele cazuri in canal se insereaza un pivot din metal sau fibra de sticla, sau I.O.S. pentru sustinerea dintelui. Pentru reconstructia coronara medicul stomatolog opteaza fie pentru o obturatie estetica sau in unele cazuri in canal se insereaza un pivot din metal sau fibra de sticla, sau I.O.S pentru sustinerea dintelui sau in cazurile unei distructii mai avansate prin aplicarea unei coroane dentare, care protejeaza dintele de fracturi (dintii cu tratament de canal radicular sunt mai fragili si mai expusi riscului de fractura).

Un zambet fara durere

Astfel cu ajutorul medicului stomatolog din clinica noastra pacientul beneficiaza de indepartarea durerii cu care s-a prezentat la noi dar obtine si redarea functionalitatii dintelui.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.