Lucrare dentara fixa

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Trebuie sa stiti ca rezultatul  purtarii unei lucrari dentare  fixe se imbunatateste treptat, pe masura purtarii lor, a pastrarii legaturii cu medicul care v-a tratat si a indeplinirii recomandarilor noastre.

Chiar daca ati mai purtat o lucrare dentara fixa, cea noua vi se pare mai altfel, ceva parca va incomodeaza. Senzatiile neplacute vor disparea curand!

Nu vorbiti bine cu noua lucrare dentara fixa?

Asa este, deocamdata, dar pentru scurt timp!

Ati dori desigur sa mancati imediat si bine cu noua lucrare dentara fixa?

Veti putea, dar si asta treptat.

Noi v-am informat asupra necazurilor ce pot aparea, insa cu ajutorul nostru si al DUMNEAVOASTRA ele se pot inlatura. Rezultatul final va va da satisfactie, daca tineti seama de urmatoarele sfaturi.

O lucrare dentara fixa se spala normal ca si cum ar fi dintii dumneavoastra de cel putin doua ori pe zi cu apa si pasta de dinti – cu ajutorul periutei si cu o tehnica de periaj corecta.

Ca sa puteti vorbi bine intr-un timp cat mai scurt, incepeti de pe acum exercitiile de vorbire. Cititi ziarul sau dintr-o carte cu voce tare, de repetate ori in fiecare zi, pana cand va obisnuiti sa pronuntati corect cuvintele.

In cazul in care apar usoare dureri, prezentati-va la medicul stomatolog din cadrul clinicii noastre si totul va intra in normal.

La inceput, in prima saptamana, veti manca mai usor, folosind alimente mai moi: piureuri, budinci, carne tocata etc. Va recomandam ca de acum inainte sa folositi mai des cutitul si furculita pentru a taia cu ele alimentele in bucati mici, intelegand ca in cazul in care este cuprins si grupul frontal de dinti in lucrare, cu aceasta nu se musca, nu se sparg seminte sau alte alimente tari. Evitati alimentele foarte dure!

Infatisarea dumneavoastra, aspectul fetei s-a schimbat, s-a imbunatatit; urmand sfaturile noastre, in scurt timp veti constata si alte imbunatatiri in vorbire, alimentatie etc.

Daca cumva din intamplare apar modificari la nivelul unei lucrari dentare fixe, ca de exemplu se rup, se sparge o bucata din ele sau se decimenteaza veniti de urgenta cu ele la cabinet pentru reparatii. Nu incercati niciodata sa faceti dumneavoastra reparatii sau modificari.

Chiar dupa ce lucrarile  va satisfac, nu uitati ca la nivelul oaselor si gingiilor continua sa se produca modificari in timp si ca periodic, de doua ori pe an, este obligatoriu ca in interesul dumneavoastra sa va prezentati la medic pentru a vedea daca acestea mai sunt fidele situatiei morfologice din gura dumneavoastra si daca nu cu siguranta ele vor trebui sa fie schimbate pentru a prelungi durata de viata a dintilor care sustin o lucrare dentara fixa.

Indicatii suplimentare

  • Igiena lucrarilor se face prin spalare zilnica(vezi mai sus) plus folosiți apa de gură, periuța interdentară dupa cum va recomanda medicul dentist. Indicat este sa folositi si un dus bucal.
  • Controale regulate : o dată la 6 luni trebuie să va prezentați la control și igienizare completă

Orice problemă apare la nivelul unei lucrari dentare fixe cum ar fi: sângerare la periaj, durere, miros neplăcut, tumefacție, senzație de mobilitate – contactați medicul pentru informații. Orice inflamație evoluează rapid, de aceea trebuie prevenită sau tratată imediat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply