Preturi mici la clinica stomatologica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dinti cu probleme?

Cand ai fost ultima data la o clinica stomatologica? A trecut mai mult de un an? Informatiile urmatoare sunt pentru tine.

Datorita unei educatii deficitare a romanilor acestia ajung la stomatolog cand au o problema grava. Cand au dureri mari sau li s-a umflat obrazul, sau nu au dormit cateva nopti la rand. Uneori starea clinica in care ajung la medicul stomatolog conduce spre extractia dentara, fara a mai fi sanse ca dintele sa fie salvat. De aici incep variantele de tratament care nu sunt ieftine si nici nu creaza o placere in randul pacientilor: implant dentar, lucrari dentare fixe, proteze dentare.

Recunoaste semnele pe care dintii ti le dau cand sunt probleme. Astfel poti sa faci economie de durere, bani si timp cand mergi la clinica stomatologica.

Testul atei dentare.

Daca nu aveti cumparati una. Se agata intre dinti? E posibil sa existe o carie intre dinti pe care nu puteti sa o vedeti cu ochiul liber. Programati o consultatie la Clinica stomatologica Dr. Lintes pentru a descoperi cauza si a remedia problema cu cat mai repede cu atat mai bine.

Gingie umflata, usor tumefiata? Sangereaza?

Asa incep formele usoare de parodontopatie cunoscute ca paradontoza. Asta inseamna ca poate conduce la pierderea dintilor sau cresterea dobandirii unor boli de inima datorita bacteriilor care pot trece in sange. Exista cazuri raportate chiar la varste fragede la tineri de 20-30 de ani. E mai ieftin sa previi. De aceea va recomandam o vizita la medicul stomatolog.

Dintele doare la rece?

Inseamna ca deja e cazul sa programati o vizita la clinica noastra pentru a preveni aceasta inflamatie a nervului. Altfel e posibil ca situatia clinica sa se complice asta inseamna tratament lung, costisitor si neplacut.

V-a durut un dinte rau de tot mai multe zile?

A trecut cu cateva pastilute? E posibil sa nu fi scapat. Cand a durut a murit nervul si acum nu mai are cine sa traga semnalul de alarma. Urmatoarea etapa poate fi sa va umflati prima data local langa dinte, apoi intrega zona. In astfel de situatii e posibil sa ajungeti chiar direct la chirurgie oro-maxilo-faciala. Faceti o programare la Clinica stomatologica Dr. Lintes pentru a elimina riscul de a pierde un dinte inutil.

Miros urat in gura?

E un semn de alarma ca se petrece ceva. E posibil sa fie o carie dentara in care intra mancare si fermenteaza, e posibil sa fie prezent tartru care retentioneaza alimente, lucrari vechi care nu mai sunt fidele. In ambele cazuri e bine sa consultati un medic din Clinica stomatologica Dr. Lintes pentru a va lamuri care este cauza si tratamentul pana ce nu devine o problema mai grava si ajungeti la complicatii.

Daca nu va regasiti in situatiile prezentate inseamna ca aveti dintii perfecti.

Totusi daca sunteti in una din situatiile enumerate mai sus e bine sa faceti o vizita la Clinica stomatologica Dr. Lintes pentru a nu ajunge la complicatii. Acestea inseamna tratamente complexe, mai mult timp petrecut la medicul stomatolog, costuri de tratament mai mari. Cateva zeci de lei astazi pot insemna mii de lei mai tarziu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply