Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Modalitati de plata

Stim ca iti doresti sa beneficiezi de cele mai bune servicii si tratamente dentare si pentru a fi cat mai accesibile pentru tine te invitam sa iti faci o programare pentru consultatie in urma careia se va stabili un plan de tratament. Planul de tratament contine si o estimare financiara completa si una a timpului.

Iti venim in ajutor cu mai multe modalitati de plata, chiar si finantare, pentru a alege ce ti se potriveste cel mai bine.

  • Plata integral in avans – Alegand plata integral in avans beneficiezi de 5% reducere la costul total al planului de tratament.
  • Plata la fiecare sedinta – Beneficiati de ofertele speciale pe care le vom avea la momentul respectiv;
  • Plata in 6 rate egale fara dobanda – Optiunea este valabila pentru toate manoperele efectuate in clinica noastra prin una din bancile noastre partenere.
  • Plata cu puncte – In parteneriat cu Banca Transilvania, posesorii cardurilor BT Star beneficiaza de plata tratamentelor dentare cu ajutorul punctelor economisite pe card.
  • Plata in 2 rate –Optiunea este valabila numai pentru manopere de protetica dentara. Se plateste un avans de 50-60 % la inceputul lucrarii, diferenta urmand sa fie achitata la finalizarea lucrarii protetice.
  •  Abonamente stomatologice individuale – Ne adaptam in functie de nevoile individuale sau ale intregii familii abonamente dentare pentru ca pacientii nostri sa aiba zambete sanatoase de lunga durata. Impreuna putem gasi solutii pentru a mentine cea mai buna sanatate dentara pentru tine si familia ta.
  • Plata cu cardul bancar – In Clinica Dr. Lintes poti achita cu cardul bancar de credit sau cardul bancar de debit.

 

Programeaza-ti astăzi o consultatie la noi. Impreuna sigur gasim solutii financiare adaptate cerintelor dvs. Puteți fi siguri de o îngrijire completa plina de compasiune.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.