Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Doctor stomatolog accesibil pentru bugetul dvs.

Noi credem in îngrijirea dentara de rutina si preventiva. Consideram ca este esentiala pentru o viata sanatoasa. De aceea oferim cele mai bune servicii de ingrijire dentara. Si desigur costul cel mai rezonabil pentru toti pacientii nostri. Obiectivul nostru este de a va prezenta optiunile financiare si de a va educa pentru a va ajuta sa luati decizii corecte cu privire la tratamentul dentar de care aveti nevoie si pe care il doriti.
Noi va oferim optiuni de plată. Astfel permitem tratamentului dentar sa se potriveasca bugetului dvs. personal.
Echipa noastra de medici stomatologi poate personaliza un deviz de plata conceput special pentru dvs. si bugetul dvs. individual.

Politici financiare

Onorariul trebuie achitat in momentul efectuarii manoperei dentare de catre un doctor stomatolog. De aceea cand va programati tratamentul la un doctor stomatolog din clinica noastra, va rugam sa fiti constienti de faptul ca plata dvs. este datorata in momentul efectuarii serviciului. Platile se efectueaza in numerar.

Asigurari dentare

Din pacate, obiectivele furnizorilor de asigurari dentare sunt de prea multe ori in contradictie cu obiectivele si dorintele pacientilor. Si din moment ce un doctor stomatolog lucreaza pentru pacient, am ales sa nu participam la un furnizor preferat sau cu planuri dentare cu discount sau de a fi un intermediar de asigurari dentare.

Daca aveti asigurare dentara , vom fi bucurosi sa pregatim si sa prezentam o cerere pentru dvs., si vom cere ca plata de asigurare sa se faca direct catre dvs fara a mai fi un comision sau plata catre clinica noastra. Cu toate acestea, avem nevoie de plata integrala la data efectuarii serviciului.
Va multumim pentru intelegere.

Doriti valoare cat mai exacta a sumei necesare pentru diversele tratamente de care aveti nevoie? Nu ezitati sa va faceti o programare cat mai curand. Astfel va oferim o consultatie. In urma consultatiei veti obtine un plan complet de tratament si un deviz de plata personalizat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.