Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ALBIRE LASER

Te-ai săturat de zâmbetul tău nu chiar perfect? Cauți o modalitate pentru a-l face mai luminos și mai sănătos, astfel încât să-l arăți cu mândrie oricui? Dacă te regăsești în această descriere, înseamnă că ceea ce cauți este o albire cu laser, folosind unele dintre cele mai eficiente lasere disponibile.

Beneficiile albirii cu laser

 • Este rapid: O albire cu laser în cabinet poate transforma dinții galbeni în albi în doar o ședință, durează aproximativ 20 de minute! Imediat poți vedea rezultate vizibile și te poți bucura de un nou zâmbet mai strălucitor.
 • Este eficient: Petele acumulate în ani de zile nu mai sunt o problemă cu albirea cu laser. Fie că sunt cauzate de fumat, mâncare sau băutură, vei putea observa imediat că dinții tăi sunt mai albi chiar după terminarea procedurii. Albirea cu laser penetrează adânc smalțul și dentina pentru a elimina decolorările și a reînnoi aspectul dinților.
 • Este simplu: Nu doar că ședința durează foarte puțin, dar nici nu e nevoie de gutiere sau alte dispozitive pe care să le porți acasă, cum ar fi în cazul altor metode de albire. Totul se termină în cabinet, fără griji suplimentare.
 • Este fără durere: În timpul procedurii și după aceasta, nu există niciun fel de sensibilitate dentară. Daca ai dinți sensibili, te rugăm să ne anunți pentru a putea regla puterea laserului astfel încât să ai parte de o experiență confortabilă. Laserele moderne asigură o albire blândă și eficientă, fără disconfort.

Cum funcționează?

Procedura de albire cu laser este simplă și eficientă. Iată pașii detaliați:

 1. Aplicarea gelului: Se aplică un gel de albire pe bază de peroxid-hidrogen pe dinți. Acest gel este special conceput pentru a penetra smalțul și dentina și a dizolva petele.
 2. Activarea cu laser: Gelul este imediat activat cu ajutorul laserului. Energia laserului intensifică efectul gelului de albire, asigurând o rezultate rapide și vizibile.
 3. Reglarea pentru sensibilitate: Dacă ai dinți sensibili, informarea personalului nostru este esențială pentru a ajusta puterea laserului și a te asigura că procedura este cât mai confortabilă.
 4. Durata procedurii: Cea mai mare parte a sedinței durează aproximativ 45 de minute. În acest timp, laserul lucrează pentru a albi dinții gri, galbeni sau cu smalț patat, oferindu-ți rezultate uimitoare.

Imediat după procedură

Imediat ce s-a terminat ședința de albire cu laser, vei putea să te uiți în oglindă și să te bucuri de un zâmbet mai luminos și mai alb. Rezultatele sunt vizibile instant, iar efectele vor fi de lungă durată, mai ales dacă urmezi recomandările de îngrijire post-procedură.

Îngrijire după albire

Pentru a menține noua culoare a dinților tăi cât mai mult timp, este important să urmezi câteva sfaturi simple de îngrijire:

 • Evită alimentele și băuturile care pot provoca pete, cum ar fi cafeaua, vinul roșu sau băuturile colorate.
 • Folosește o pastă de dinți recomandată de dentistul tău, pentru a-ți menține dintii strălucitori.
 • Programează vizite regulate la dentist pentru curățări profesionale și verificări.

Programează-te pentru o ședință de albire cu laser la clinica noastră și beneficiază de un zâmbet strălucitor și sănătos! Te așteptăm cu tehnologii de ultimă generație și o echipă dedicată sănătății tale orale. Contactează-ne astăzi pentru a-ți rezerva locul și a începe transformarea zâmbetului tău.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.