Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Radiografie dentara – diagnostic sigur

O radiografie dentara reprezinta un ajutor important pentru medicul dentist. Un diagnostic corect si complet nu poate fi pus decat dupa vizualizarea unei radiografii dentare. Pe o radiografie dentara se observa prezenta cariilor, gravitatea sau vechimea lor, dar si corectitudinea unor tratamente.

Radiografie dentara retroalveolara

In medicina dentara o radiografie dentara este utila in detectarea infectiilor, inflamatiilor periapicale. De asemenea este folosita pentru evaluarea starii parodontale, dupa traumatisme dentoalveolare, dinti neerupti sau in curs de eruptie. Medicii din clinica noastra o utilizeaza pentru vizualizarea morfologiei radiculare inainte de extractie, dupa tratamente endodontice, inainte si dupa rezectii apicale, evaluarea implantelor, postoperator.

In functie de informatiile obtinute in timpul examinarii clinice si a celor furnizate de radiografia dentara, se stabileste diagnosticul si se alege tratamentul impreuna cu medicul stomatolog.

Laboratorul de radiologie dentara

A fost gandit inca de la inaugurarea lui in 2007 pentru realizarea radiografiilor atat pentru pacientii clinicii cat si pentru medicii colaboratori din zone limitrofe clinicii noastre. Laboratorul de radiologie dentara a fost deschis din dorinta de a  castiga timp pentru pacientii nostri oferindu-le in acelasi timp posibilitatea diagnosticarii corecte a afectiunilor pentru care acestia se prezinta cat si efectuarea de raddiografii dentare imediat dupa stabilirea necesitatii acestora, uneori chiar intraoperatoriu.

Roentgendiagnostic dentar

Clinica Dentara Dr. Lintes are in dotare echipamente de roentgendiagnostic dentar moderne. Laboratorul nostru de radiologie dentara va ofera o gama variata de servicii, la standarde de calitate europene . Filmele radiologice sunt procesate automat, ceea ce face ca timpul de asteptare sa fie de doar 3 minute. In clinica noastra se acorda o atentie deosebita protectiei pacientului si de aceea utilizam sortul de plumb, si filme cu viteza crescuta, pentru ca iradierea sa fie minima in cazul radiografiilor dentare. Toate echipamentele cu care este dotat laboratorul de radiologie dentara sunt autorizate de catre Ministerul Sanatatii si Familiei si de catre C.N.C.A.N-Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare.

Garantand rezultate excelente, va astepam in cadrul laboratorului nostru.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.