Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

La Clinica Dr. Lintes punem accentul pe o buna profilaxie dentara. Prevenim aparitia bolilor stomatologice prin manopere de identificare si indepartare a substantelor nocive (placa, tartru si resturi alimentare) de pe suprafata dentara. Totul prin intermediul detartrorului ultrasonic cu vibratii ultrarapide si a Air Flow-ului. Airflow-ul este un jet de particule fine de bicarbonat de sodiu proiectate asupra suprafetei dintilor, indepartand astfel tartrul.

De asemenea medicii stomatologi din clinica noastra folosesc si alte metode de profilaxie dentara ce includ fluorizarile topice locale, sigilari ale santurilor si fosetelor, precum si periajul profesional.

Profilaxie dentara – o vizita la  6 luni.

Repetarea riguroasa a metodele eficiente de profilaxie dentara inseamna mai putine proceduri complicate si dureroase pe viitor. O data la 6 luni pacientul revine. Astfel sanatatea sa dentara creste.

Profilaxie dentara la copii.

Stim ca de multe ori copiii nu fac o treaba foarte buna la spalatul dintilor lor. Acest lucru se aplica chiar si la adulti deseori! Chiar o periere meticuloasa de multe ori nu ajunge la santurile adanci ale dintilor din spate. Acest lucru duce la acumularea de bacterii, acizi si formarea placii. Ceea ce va duce la degradare dintilor. Odata aparute cariile pe dinte, acesta este permanent deteriorat. Va avea nevoie de o obturatie sau coroana.

Si daca exista o modalitate de a ajuta la prevenirea tuturor acestor lucruri? Din fericire, exista! Aplicarea de sigilanti  face acest lucru. Iata cum functioneaza sigilarea:

  • Dintele (sau dintii) este curatat si sterilizat.
  • Se aplica un strat subtire de sigilant. Acest lucru este, de obicei, alb sau transparent.
  • Se aplica o lumina  în acel loc.
  • Aplicare sigilanti

Aplicarea de sigilanti este una dintre cele mai bune lucruri preventive atat pentru copii cat si adolescentii ce conduc la conservarea dintiilor naturali! Intreaga procedura dureaza doar cateva minute. Este o interventie non-invaziva asupra structurii dintelui. Este complet nedureros.

Profilaxie dentara in diabet.

Esti diabetic sau pre-diabetic? Exista o legatura intre sanatatea dentara si capacitatea de a controla cu succes nivelul de zahar din sange. Nu toti medicii stomatologi sunt la fel de pregatiti pentru a ajuta diabetici cu sanatatea lor dentara. Boli ale gingiilor netratate agraveaza diabetul zaharat. Diabetul agraveaza boala gingiilor. Este un cerc vicios. Veti fi bucurosi sa stiti ca ati primit tratament special pentru diabetici in ingrijirea dentara  de la medicul stomatolog din clinica noastra.

Sunati-ne astazi pentru o consultatie de stomatologie pentru diabetici. Nimeni de aici nu va critica niciodata lipsa de ingrijire dentara. Puteti fi siguri de o ingrijire completa plina de compasiune.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.