Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Prima vizita la Dr. Lintes

Ca si pacient nou, cand intri in Clinica dentara Dr. Lintes din Tomesti, primul lucru pe care il vei observa probabil este ca nu exista nici o “sala de asteptare”. Exista o zona de receptie confortabila, dar nu exista nici o asteptare. Tu esti singurul pacient programat pentru timpul acordat tie, si in tot acest timp vei beneficia de intreaga atentie a medicului stomatolog. Atmosfera este intima, iar Dr. Lintes vede fiecare pacient individual la ora programata de comun acord.

Relatia cu Dr. Lintes

Vei incepe cu un interviu unu la unu cu Dr. Lintes, te va asculta in timp ce ii vei explica nevoile tale si ce iti doresti din punct de vedere estetic si functional . Dr. Lintes  o sa te asigure ca intelege pe deplin dorintele tale inainte de a trece la urmatoarea etapa care este o analiza completa dentara. Fundamentul de excelenta in stomatologie este obtinerea tuturor informatiilor, astfel Dr. Lintes  e posibil sa necesite o  radiografie dentara sau mai multe care se vor face in cadrul clinicii noastre fara a mai fi nevoie sa consumi timp si bani pentru a le face in alta parte. Presupunerile nu sunt suficient de bune, daca sunteti pacientul nostru. Noi avem nevoie sa cunoastem realitatea faptelor.

Respect, expertiza, periodicitate

Pe masura ce treci prin etapele de tratament, suntem siguri ca va creste doza de respect pentru talentul si expertiza noastra. Pentru noi stomatologia inseamna mai mult decat “plombe, scos dinti, etc”, insemna cosmetica dentara, reconstructie orala complexa, stomatologie pentru copii (pedodontie). Si daca tot ce ai nevoie este o curatare sau cateva obturatii, noi vom face doar asta pentru tine si apoi te includem in programul de întretinere periodica a sanatatii tale orale.

Daca ai nevoie de rezolvari la problemele tale dentare nu ezita si fa o programare acum pentru o consultatie la Clinica Dentara Dr. Lintes din Tomesti.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.