Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

La fiecare vizita efectuam o decontaminare bacteriana laser, fara durere pentru prevenirea bolii parodontale. Ea consta in expunerea rapida a gingiei de jur imprejurul fiecarui dinte la laser, omorand astfel bacteriile nocive (anaerobe). Este demonstrat ca decontaminarea laser este mult mai eficienta decat orice antibiotic. In plus, nu exista nici o bacterie rezistenta la laser. Chirurgia si tratamentul parodontal cu laser nu creaza rezistenta la anumite medicamente de care probabil vei avea nevoie odata si nu afecteaza sistemul imunitar asa cum o fac antibioticele.

Programeaza-te pentru o Decontaminarea Laser :

  1. Daca vrei dinti sanatoasi si curati
  2. Daca vrei sa nu-ti mai sangereze gingiile atunci cand te periezi
  3. Daca vrei sa nu ai o respiratie urat mirositoare
  4. Daca vrei sa ai un zambet de invidiat
  5. Daca suferi de diabet, sau boli de inima si iti doresti sa nu apara complicatiile acestora cum ar fi endocardita
  6. Daca nu vrei ca boala parodontala care astazi este extrem de prezenta la majoritatea pacientilor sa nu te afecteze
  7. Daca suferi de boala parodontala si iti doresti cel mai simplu si eficient tratament

De ce este atat de eficienta Decontaminarea Laser?

  1. Pentru a omora bacteriile ce produc boala parodontala si pentru a opri infectiile provocate de acestea inainte ca ele sa produca distrugeri fizice sau pierderea atasamentului gingiei in jurul dintelui. Studiile arata ca Decontaminarea Laser reduce coloniile bacteriene de la miliarde de unitati la sute de unitati. Va fi necesar de un timp de peste 6 saptamani pentru ca bacteriile sa revina la numarul initial.
  2. Biostimularea vaselor noi sangvine, colagenului si atasamentului gingiei si formarii de os nou.
  3. Reduce sau elimina bacteriemia

In timpul procesului normal de periaj, majoritatea pacientilor vor prezenta probabil unele zone cu sangerare, ceea ce va favoriza patrunderea in sistemul circulator a bacteriilor care sunt prezente in cavitatea orala. Ele se vor aduna in zone predispuse ale corpului cum ar fi proteze valvulare, sold, genunchi, etc.

Decontaminarea Laser este fara durere si dureaza in medie 5-10 minute. Iti recomandam sa profiti de avatajul acestui serviciu ca parte a igienizarii tale de rutina la noi.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.