Dr. Lintes - clinica dentara

Home » Despre noi » Clinica medicina dentara

Clinica medicina dentara

Servicii dentare complete sub acelasi acoperis

Am conceput Clinica medicina dentara Dr. Lintes pentru a veni in intampinarea necesitatilor pacientilor nostri. Astfel am creat o atmosfera relaxanta in care in central atentiei este pacientul nostru. Clinica medicina dentara Dr. Lintes este axata pe stomatologie generala  pentru copii, adulti si seniori, punand accent pe cosmetica dentara, ortodontie dentara, implantologie dentara, reabilitare dentara complexa si radiologie dentara. Promovam un stil de viata sanatos in care zambetul fiecaruia este pionul principal. Ascultam nevoile pacientilor carora le raspundem cu tratamente personalizate de calitate.

Istoric clinica medicina dentara

Am deschis clinica medicina dentara Dr. Lintes in ianuarie 2007 si de atunci dezvoltam serviciile acordate pacientilor nostri. Stim ca timpul este important astfel acordam servicii integrate de medicina dentara intr-o singura locatie. Fiecare pacient al nostru este o persoana unica ce beneficiaza de tratament individualizat in cadrul clinicii noastre. Apreciem relatia cu fiecare pacient al nostru. Credem cu convingere in educarea pacientilor despre sanatatea dentara. Construim relatii de lunga durata medic -pacient. Ne asiguram ca fiecare tratament este personalizat a satisface exigentele noastre si ale pacientilor nostri.

Clinica medicina dentara Dr. Lintes dispune de 2 cabinete stomatologice dotate complet si un laborator de radiologie dentara dotat cu aparat de radiodiagnostic oral de ultima generatie.

Deviniti membru al familiei noastre de pacienti facand o programare astazi.  Vedeti de ce Clinica medicina dentara Dr. Lintes va va face o prima impresie dandu-va motive sa aveti incredere in propriul zambet.